Ada lagi yang menarik disini ^-^

SEGMEN : saya blogger dari universiti ?

ohh my god..asyik2 sgmen je entry ak ni..but kali ni totally differnt dr sblum ni..coz ak yg wat sgmen ni
saje ngade2 gedik2 nak wat..ahha
nak tmbah kenalan
xthula dpat smbutan ke x
coz kite xfemess punnn..huhu

ok seperti yg ak nyatakan kt ats tu
ak nk mncri blogger dari universiti
saje na taw brape juta blogger dr kampus ni
mmndangkan rsult UPU bru kluar
so,yg mndapat tawaran tu
dialu alukan untk join
mnala taw kot2 jmpa bakal2 senior
x gitu? ahha

ok..ape yg perlu korunk wat adalah : 

1 . like blog aku ( tekan button like kt atas tuuu)
2. follow blog aku oke? 
3. wat entry bertajuk  SEGMEN : saya blogger dari universiti ?
4. tampal banner buruk kt bawah ni,,then linkkan ke entry ni
5. Nyatakan korunk dari universiti mana..kalau nak nyatakan kos ape korunk ambil pun bole.:)

dah siap? linkkan entry anda ke ruangan komen dibawah
ak akn terjah sorg2

simple je kan segmen ak? mehla join
kita tngok brape juta blogger universiti ni
hihi
tarikh tutup :19/5/2012 DAH TUTUP
p/s : saya dari universiti sultan zainal abidin..korunk??

♥Thanks For Reading My Entry!Do Like And Share!♥

82 65 org brbisik kt fifah:

beastmaster said...

joined

http://openit2u.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

zainatul abu bakar said...

http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

noorniey Azman said...

alamak!saya join lah! hewhew :)

http://noorniey.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Qa said...

ok fine, dari unisza ye?? kos apa ni?? qaqa pn dari unisza, tapi baru je habis.. btw ni blog baru qa, yg lama qa da del tahun lepas..sila2 lah dtg :P

Naz said...

Glad to join

http://nazirah-pieceofmind.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti.html

Syuhada Nasya said...

http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

ATIQAH said...

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

Farah Izni said...

saya join :)

http://farahizni.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

eiyqha said...

join segmen ni

http://takemyhandandletsflyaway.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

bigbigbigLIKE!!!

❤Miss Sakinah ❤ said...

join jugak....=)

http://pembebeljalanan.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-universiti-dari.html

Rieya Ramlee Tor said...

joined too!

http://behindthescene1702.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

fafa (n_n) said...

http://si-gadis-ayu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html saye join

fafa (n_n) said...

http://si-gadis-ayu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html saye join

amal said...

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/05/nak-join-sila-click-banner-di-atas-yaa.html

Hafizi Samat said...

i join
http://ucapanuntukbulan.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

۩PinkyLady687۩ said...

join..

http://pinkylady687.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Soul Lee Hin said...

join sekali :)

http://mohamadsolehin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

princessrayha said...

join:)
http://merahitusagaymail.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

join sini:)

love saga said...

http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Maya said...

joined :p

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Farahin Ahmad said...

join!

http://farahdiesel.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Engku Muzahadin said...

JOIN...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kuzer Miyo said...

join!
http://sayameeya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Miss BaNu said...

joinnn

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Nor Hafizah M Fadziruddin said...

http://my-name-is-hafizah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

kina said...

kina join:)
hope sudi terima...

http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Michelle Hopell said...

alamak wei terima ksh la sebab jemput join.. nak join nie tp memandangkan dok kat universiti HOME malaysia tak dapat nak join, hehe ..
btw good luck utk segmen awak nie,ada yg join jgn risau ^^,

shafiqah jai ~ said...

http://shafiqah19.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Eza Boom Boom said...

Eza join dear :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

NURIN AFFIRA said...

ASSALAMUALAIKUM
SAYA SERTAI SEGMEN ANDA :)
http://kisahgadismanje.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

JungRara said...

jungrara join =)

http://jungrara.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

ANISA said...

join sama...ni link nyer...
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Pecinta pink^^ said...

saya join di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

mieza said...

join jugak..

http://kalapenamenari.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

nozi said...

salam...join cni jgk
http://sweetiebread.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Bahrain said...

tak memasal aku pun joined...haha

http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-dari-universiti.html

zulhairiseman said...

done :)

http://www.zulhairiseman.net/blog/segmen-saya-blogger-dari-universiti/

Sakura Aihana said...

Hana join ya

http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

Miey Safie said...

kite join....

http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

Miey Safie said...

kite join..

http://mieysafie.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti-dari.html

syiQin eQin said...

http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Fynaz Shamz said...

http://fynazshamz.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Areliff said...

join segmen cik fifah :)

http://kurakura.my/segmen-saya-blogger-dari-universiti/

Sh Hily said...

terima kasih bnarkn ifa join..:)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti_13.html

zana said...

Saya join ;)

http://zana46.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Mellissa Juyaini said...

http://lisathemell.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Pija said...

follow and join you. .=)
http://pijahafizah.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-dari-universiti.html

PijaHafizah said...

http://pijahafizah.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-dari-universiti.html

ikaa said...

dh joinnn

http://bakul2011.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

kitebudakbaik said...

kite menyertainya pun hai adoy ye pun..

http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

AkmaDanira said...

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

hawanabilla said...

http://shaorinshinfacestory-hawanabilla.blogspot.com/

hawanabilla said...

http://shaorinshinfacestory-hawanabilla.blogspot.com/

Cik Rendang said...

cik fara join

http://rendanghangus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

sHaR!Na eLyaNa said...

sha join...
http://shanas-punya-blog.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

jemput join GA sha ya..di http://shanas-punya-blog.blogspot.com

aisyaaaaa said...

http://cheriterachun.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Nak join jugak. Eventhough tak masuk U lagi kan :B

adibbbb said...

join sini :D

http://adibdentrepub.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

fara_Anym said...

hye..sy join..

http://cutesifara.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

fara_Anym said...

hye saya join

http://cutesifara.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

ayie azhari said...

http://azharidesign1.blogspot.com/

Nor Hafizati Binti M Fadziruddin said...

http://caramelswirllatte.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Nor Hafizati Binti M Fadziruddin said...

http://caramelswirllatte.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Nor Hafizati Binti M Fadziruddin said...

http://caramelswirllatte.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Dah join >_<

UmieIrIz said...

joined kak senior...kita kenal di alam maya..
http://jiejahmanan8893.blogspot.com/2012/05/segmensaya-blogger-dari-universiti.html

UmieIrIz said...

joined kak seniur..kita kenal di alam maya ya..

http://jiejahmanan8893.blogspot.com/2012/05/segmensaya-blogger-dari-universiti.html

Cakif Yusof said...

Gua join http://keepmereminder.blogspot.com/

Anis Azmee said...

http://jmapelle.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-universiti.html

Ayunni Salvatore said...

Saya joined !

http://dinopuccino.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Afaf Atiqah said...

Join jugak.! Peace!

http://nurafafatiqah.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Bella Anabell said...

Bella join , terjah blog bella k ? tq

http://sesucisaljiputih.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

^^eKaTiKaH^^ said...

join join :D

http://sweetsour93.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

CiK FizA said...

Salam~
Cik Fiza join ^^

LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kotak Mancis said...

done join your segmen :)
http://s-basri.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kotak Mancis said...

done join your segmen :)
http://s-basri.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kotak Mancis said...

done join your segmen :)
http://s-basri.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

ayie azhari said...

sy bru lg nk ber bloq ni,,, ni bolq sy,sebackit tentang dunia design sy
http://azharidesign1.blogspot.com/

Busyra Bt Takiyudin said...

Sy join :)


http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Amalina Razali said...

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-by-afifah.html

saya join ! :)

♫cappuccino♫ said...

Saya join ! Jemput terjahh ^^

http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

sweetsourlife said...

join jugak!

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html